Отзыв о ЗАЗ Sens 2015 года
ЗАЗ Sens
2015
, пробег - 20500 км, двигатель - 1.3 бензин + ГБО
Добрий день шановне панство. Хочу повідати вам історію експлуатації заз сенс. Почнемо. Придбав автомобіль 2015 року випуску в квітні 2016 року за 155000 грн., з гідропідсилювачем. Проїхавши 1000 км. поставив газ 2 покоління (по місту літом їсть 10 л, за містом 8.5-9 л, і як хто не регулірував менше не виходить, дуже велике значення має якість газу, при поїздці на море на деяких заправках виходило 7 л.), сигналізацію, обробив, поставили підкрилки, шумоізоляція дверей, віброізоляція криші - все обійшловя в 10500 грн, сам поставив проставки під задні пружини. Пробіг 2500 км - заміна маслав в двигуні на ZIC 10W40 та коробці на ZIC 75W-85 sinthetic. І завжди в двигун заливаю зік. Плюсы автомобиля: Як для кого, мене все влаштовує. Минусы автомобиля: ЦІНА Обсуждение отзываПравдоруб Нехай надалі автору щастить з цим авто. Стосовно вибору: б.у. иноморку або нове автозазу чи інше, вже дискутували, так, кожному своє, і там і там є свої переваги та недоліки. Зважаючи на пробіг у автора за півтора роки (25тис.км), то мабуть правильно, що нове. Проте, думаю, тоді було б краще брати ланоса з 1,5 і ставити гбо-4, хоч цей варіант і дорожче на 1,5тис.у.е. Досвід експлуатації ланоса з 2015 р. з пробігом 20тис.км у знайомого жодних проблем не виявив, хіба що витрата газу в середньому біля 12літрів але і динаміка теж є... +1ОТВЕТИТЬSer Gio Цікаво було прочитати про історію з ремонтом та п'яних мужиків, як вони взагалі ще розібрались як і що міняти?)) Автору удачі! +1ОТВЕТИТЬFender Tremolo Ser Gio, ну не зря есть выражение"тут без бутылки не разобраться".похоже тот самый случай. ОТВЕТИТЬWert В знайомого ролік генича теж заклинив і його ременем відламало на ходу))). Добре, що це було в місті за дня. ОТВЕТИТЬнеЧапай Доброго времени суток...натяжной ролик генератора+ГУР+кондиционер вышел из строя на 57й тысяче-предварительно появилось легкое рычание-оборвал (стер) ремень-оставшиеся до дома 15 км проехал на аккумуляторе-снял-гавкнулись подшипники-2 подш-ка у нас-120 руб а новый ролик-250 руб-заменил самостоятельно-только с ремнем намучался-купил и поставил на 1050-и натяг отрегулировал генератором-20 тыс-полет нормальный...мира и удачи всем ОТВЕТИТЬ |
ЗАЗ 1103 Славута
2006